Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Memphis

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Memphis sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Memphis miniopas

Autovuokraamo Memphis
Autonvuokraus Memphis

Memphis on suurin kaupunki valtion Tennessee, sijaitsee Mississippi-joen läänissä Shelby County. Kaupungissa on 680000 asukasta (2008), ja on tärkeä kaupallinen ja teollinen keskus sekä rautateiden risteyksessä.

Memphis on tunnettu Graceland, Elvis Presleyn kotikaupunkiin. Elvis asui täällä kuolemaansa saakka vuonna 1977. Graceland on merkittävä matkailukohde, ja on 600000 kävijää vuosittain. Graceland on rakennettu museo, näyttely Elviksen henkilökohtaiset tavarat, puvut, ajoneuvoja jne. Vieressä Graceland omaisuus on ”Heartbreak Hotel” sekä matkamuistomyymälöitä ja ravintoloita.

Memphis tunnetaan myös kotikaupungissa blues, ja keskus on Beale Street viihde neljänneksellä – ravintoloita, baareja ja blues-konsertteja.

Muuten kaupunki kasvitieteelliset puutarhat, taidemuseot, arkeologinen museo ja eläintarha ja suuria ostoksia. Toinen suosittu matkailukohde Memphis on otettava venematkan vanhan höyrylaiva Mississippi-joella.

Kaupungissa on oma lentokenttä – Memphis International Airport – sijaitsee 20 km etelään keskustasta.