Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tallahassee

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tallahassee sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tallahassee miniopas

Autovuokraamo Tallahassee
Autonvuokraus Tallahassee

Tallahassee on valtion pääkaupunki Florida. Se sijaitsee valtion luoteiskulmassa, välillä Pensacola (länsirannikolla) ja Jacksonville (itärannikolla). Nimi on Intian ja voidaan kääntää ”vanha kaupunki”, vaikka se ei ollut perusteltu vasta 1824. Sen 171922 asukasta (2008) Tallahassee ei ole suuri kaupunki, jonka amerikkalaiset standardit, vaikka pääkaupunkiseudulla asuu lähes 360000 ihmistä.

Niistä nähtävyyksissä Tallahassee on ”Old Capitol” – vanha senaatin rakennuksessa, joka vuonna 1978 korvattiin ”New Capitol” ja on nykyisin museona.

Muuten luonnonpuisto Wakulla Springs suosiossa. Tässä joitakin ensimmäisen Tarzan-elokuvia (Johnny Weissmuller nimiroolin) kirjattuina. Myös Pebble Hill Plantation kuuluvan kaupungin nähtävyyksiä. Se oli alun perin tyypillinen Etelä puuvilla istutus – joka toimii nykyään museona.

On kahden alueellisen lentoaseman Talla Hasse, joka on yhteyksiä muihin kaupunkeihin Etelä Yhdysvalloissa : Talla Hasse Regional Airport ja Tallahassee Kaupalliset lentokentälle.