Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus St. Louis Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot St. Louis Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

St. Louis Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo St. Louis Lentokenttä
Autonvuokraus St. Louis Lentokenttä

Lambert-St. Louis International Airport (STL) on 21 km luoteeseen St. Louis. Se toimii sekä busseissa ja junissa välillä lentoaseman ja St. Louis Airport.Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Alamo, Avis Budget, Hertz, Enterprise, ja National Trifty.

14.431.471 matkustajaa St. Louis Airport vuonna 2008, joka on suurin Missourin osavaltiossa. Lukuun ottamatta Kanadan joten on vain kotimaan lennot St. Louis Airport.Lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka on linkitetty bussikuljetus.

St. Louis Airport on hyvä valikoima kahviloita, ravintoloita ja baareja. On joitakin kauppoja lentoasemalla, mutta ei tax-free. Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankki, posti, hieronta ja liike-elämän keskus. Se on hyvä valikoima hotelleja lähellä lentokenttää, lähin on St. Louis Airport Marriott, joka on myös konferenssikeskus.