Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dallas Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dallas Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dallas Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Dallas Lentokenttä
Autonvuokraus Dallas Lentokenttä – Kuva: © Fred

Dallas / Fort Worth International Airport (DFW) sijaitsee 24 km luoteeseen Dallas ja 29 kilometriä koilliseen Fort Worth on Yhdysvalloissa. On niin hyvät juna-ja linja-autoliikenteen matka lentoaseman Dallasiin ja Forth Worth.Autovuokraamot lähellä eteläisen sisäänkäynnin lentokentälle. Ne ovat edustettuina Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Advantage Rent a Car, EZ Rent a Car ja Thrifty.

57.093.187 matkustajia kävi lentoasemalla vuonna 2007, joten se on yksi 10 maailman vilkkaimmista. DFW Airport on viisi eri päätelaitteilla, ja uusi terminaali F on suunnitteilla. Päätelaitteet ovat yhteydessä maailman pisin lentokenttäjunaan, Skylink. Lentokenttä on päätukikohta American Airlines, American Eagle Airlines ja UPS Airlines.

Kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita ovat hyviä DFW Airport. Muita palveluja ovat lasten leikkihuone, langaton internetyhteys, hierontaa, kylpylä-ja kauneushoitoja, kappeli, pankki, posti, business center ja taidenäyttelyitä. On useita hotelleja lentoasemalla, mukaan lukien Grand Hyatt DFW ja Hyatt Regency DFW.