Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus New York

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot New York sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

New York miniopas

Autovuokraamo New York

Autonvuokraus New York

New York on Amerikan suurin kaupunki.Se sijaitsee Pohjois-Amerikan itärannikolla, valtion kanssa samalla nimellä.     8,5 miljoonaa ihmistä asuu New Yorkissa (noin 20 miljoonaa pääkaupunkiseudulla).Kaupunki on jaettu viiteen ”kaupunginosaa”, jossa Manhattan on ”sydän”. Muut Brooklyn, Bronx ja Staten Islanti

New York, joka on yksi maailman ledensde metropoleissa, on mitään, mikä voisi suurkaupungin nähtävyyksiä. Yksi tunnetuimpia ovat pilvenpiirtäjiä, varsinkin Manhattanilla. Tässä joitain maailman korkeimpia rakennuksia: Empire State Building (381 m), Bank of America (370 m), Chrysler Building (319 m) ja New York Times Building (319 m).

Kunnes kohtalokas päivä 11 / 9 2001, mutta World Trade Centerin (WTC) – sen 417 m – ylivoimaisesti eniten. Nykyään monet pyhiinvaellusmatkoja pilata juonta ”Ground Zero” muistomerkki, jossa WTC-tornit oli. Uusi torni on suunniteltu samaan paikkaan – Freedom Tower – joka on 541 metriä korkea ja se valmistuu 212

Muuten seuraava maininta nähtävyyksiä New York: Vapaudenpatsas on Freedom Islandin eteläkärjessä Manhattan, Broadway, Times Square, Central Park, Chinatown ja Little Italy.

New York (ja Amerikan) suurin lentokenttä – John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema – sijaitsee Queensin.

Suomi