Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Fresno Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fresno Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fresno Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Fresno Lentokenttä

Autonvuokraus Fresno Lentokenttä

Fresno Yosemite International Airport (FAT) sijaitsee vain pohjoiseen downtown Fresno ja 97 kilometrin päässä Yosemiten kansallispuisto.On huono julkinen liikenne, mutta lyhyt matka keskustaan Fresno jotta taksi on hyvä vaihtoehto. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä lentoasemalla ovat Hertz ja Enterprise.

Vuonna 2007 1.382.000 matkustajaa vieraili Fresno Airport. Lisäksi Meksikosta , ovat kaikki määräpaikat Fresno kansallisten ja menee lähinnä kaupunkeihin Länsi-Yhdysvalloissa . Lentokentälle on noin rakentaa suuri aurinko-energia monimutkainen, että se toimittaa sille uusiutuvaa energiaa.

Baareja, kahviloita, ravintoloita ja kaupat ovat hyvin Fresno Airport. Muita palveluja ovat langattomat Internet-yhteys. Airport Holiday Inn Airport ja Piccadilly Inn-hotellit sijaitsevat lähellä lentokenttää.

Suomi