Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus New Orleans Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot New Orleans Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

New Orleans Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo New Orleans Lentokenttä
Autonvuokraus New Orleans Lentokenttä

Louis Armstrong New Orleans International Airport (MSY) sijaitsee 16 km länteen New Orleansiin Yhdysvalloissa. On säännöllisiä busseja lentokentän ja New Orleans.Autovuokraamot lentoasemalla sijaitsevien ovat Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National.

7.781.678 matkustajaa vieraili New Orleans Airport vuonna 2009, joka palvelee yhdeksässä eri lentoyhtiöitä. Kun hirmumyrsky Katrina elokuussa 2005, lentoasema, ei henkilövahinkoja, mutta mitään pahempaa kuin se uudelleen vain muutaman viikon jälkeen.

New Orleans Lentokenttä on useita kahviloita, baareja ja ravintoloita. Kauppoja, kuten verovapaa on myös hyvä. Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankki, posti ja liikekeskus. Ei ole hotelleja lentokentän, mutta Hilton New Orleans Airport on lähellä.