Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus San Antonio Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Antonio Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Antonio Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo San Antonio Lentokenttä
Autonvuokraus San Antonio Lentokenttä

San Antonio International Airport (SAT) sijaitsee 13 kilometriä pohjoiseen San Antonio. On säännöllisesti busseja välillä San Antonio ja lentokentän. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

Vuonna 2008 8.358.515 matkustajaa vieraili San Antonio Airport. Lentokentältä, matka noin 30 eri kohteeseen, ainoa kansainvälinen kohde on Meksiko City.

San Antonio Airport on hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Muita palveluja ovat vauvan / perhehuone, langaton internet, lasten leikkipaikka, konferenssi-ja yrityskeskus, ATM ja lääkärin toimistoja. Yksi hotelleista, jotka ovat lähellä lentokenttää, San Antonio Airport.