Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus San Antonio Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Antonio Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Antonio Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo San Antonio Lentokenttä

Autonvuokraus San Antonio Lentokenttä

San Antonio International Airport (SAT) sijaitsee 13 kilometriä pohjoiseen San Antonio .On säännöllisesti busseja välillä San Antonio ja lentokentän. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

Vuonna 2008 8.358.515 matkustajaa vieraili San Antonio Airport. Lentokentältä, matka noin 30 eri kohteeseen, ainoa kansainvälinen kohde on Meksiko City.

San Antonio Airport on hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Muita palveluja ovat vauvan / perhehuone, langaton internet, lasten leikkipaikka, konferenssi-ja yrityskeskus, ATM ja lääkärin toimistoja. Yksi hotelleista, jotka ovat lähellä lentokenttää, San Antonio Airport.

Suomi