Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Phoenix Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Phoenix Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Phoenix Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Phoenix Lentokenttä

Autonvuokraus Phoenix Lentokenttä

Phoenix Sky Harbor International Airport (PHX) sijaitsee 5 km päässä Phoenix ja se on suurin lentokenttä Arizonassa.Se on hyvä bussiyhteys välillä Phoenix ja lentokenttä, ja vuonna 2013, uusi Airport Express valmistuu. Autovuokraamot saatavilla lentoasemalla ovat Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

39.891.193 matkustajaa Phoenix Airport vuonna 2008, joten se on yksi 20 suurimmasta lentoasemasta on maailman kannalta matkustajamäärän.On päämaja Suurten järvien Airlines ja US Airways. British Airways on ainoa yhtiö, joka lentää ulkopuolelle Yhdysvallat , joka on, että Lontoossa .Lentoasemalla on 3 terminaalit joita bussikuljetuksen välillä.

On olemassa useita ravintoloita, baareja, kahviloita ja kauppoja lentoasemalla verottomasta shoppailusta löytyy Terminal 4 Muita palveluja ovat ATM, langaton internetyhteys, erityinen palvelu lemmikki, kappeli, kampaaja ja Phoenix Airport museo, jossa on yli 500 taide-esineitä. Hilton Phoenix Airport, joka sijaitsee lähellä lentoasemaa on liike-elämän keskus.

Suomi