Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Washington DC

Jos haluat nauttia hyvästä matkailukokemuksesta, sinun kannattaa ottaa seuraavaksi kohteeksesi Washington D.C. Kaupunki tunnetaan lukuisista monumenteistaan ja turistinähtävyyksistään, ja voit vuokrata sieltä auton useammastakin eri yrityksestä. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle joitakin hienoja, vierailunarvoisia paikkoja kaupungissa ja kerromme, miten autonvuokraus toimii. 

Opas Washingtoniin

Autovuokraamo Washington DC
Autonvuokraus Washington DC

Washington D.C. (District of Columbia) on Yhdysvaltojen pääkaupunki ja se sijaitsee Potomac-joelta pohjoiseen. Kaupunki on perustettu vuonna 1791 ja se on nimetty Yhdysvaltojen entisen presidentin George Washingtonin mukaan. 177,16 neliökilometrin kokoista kaupunkia pidetään yhtenä maan rikkaimmista, ja se on Yhdysvaltojen 20. tiheimmin asuttu kaupunki. Washingtonissa oli vuonna 2018 yli 700 000 asukasta. 

Kaupungilla on vakaa talous, ja se tuottaa tuloja monin tavoin, esimerkiksi verotuloin. Se on valittu 1. sijalle Yhdysvaltain turvallisimpien suurkaupunkien joukosta, ja sen BKT asukasta kohden oli vuonna 2016 yhteensä 181 222 dollaria. Washington DC on yksi maailman suosituimmista kaupunkikohteista, ja siellä vierailee vuosittain yli 20 miljoonaa turistia. Kaupunki on myös Yhdysvaltojen liittohallituksen kotipaikka ja tärkeä maailmanpolitiikan pääkaupunki. 

Washingtonissa on kostea subtrooppinen ilmasto. Talvet ovat viileitä ja lunta voi sataa vähän. Kesät ovat tavallisesti kuumia ja kosteita, keväisin ja syksyisin on leutoa. Keskimääräinen vuotuinen lumisade on 39 cm, ja lämpötilat voivat kohota jopa 32 asteeseen. Washingtonilla on rikas historia, johon on vaikuttanut vuoden 1812 sota. Kaupungin virallinen kieli on englanti, ja valuuttana on Yhdysvaltain dollari. 

Washingtonilaiset ovat mukavia ja ystävällisiä ihmisiä, jotka rakastavat taidetta ja ulkoilma-aktiviteetteja. Yhdysvaltain liittohallitus on vaikuttanut merkittävästi kaupungin kulttuuriin ja myötävaikuttanut useiden kulttuurilaitosten kehitykseen. Löydät kaupungista useita maamerkkejä ja monia upeita tutustumiskohteita. Lisäksi kaupungissa järjestetään ympäri vuoden erilaisia mielenkiintoisia tapahtumia. 

Tutustu Washingtoniin vuokra-autolla

Valkoinen talo on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Valkoinen talo on Yhdysvaltain presidentin virallinen koti, ja sen rakensi James Hoban vuonna 1792. Voit osallistua kiertokäyntiin Valkoisessa talossa ja oppia lisää sen historiasta. Toinen vierailemisen arvoinen nähtävyys on vuonna 1793 valmistunut senaatin ja edustajainhuoneen kotipaikka Capitol. Capitol on täynnä Amerikan historiasta kertovia maalauksia. Valkoisesta talosta on matkaa Capitoliin 4,6 kilometriä, jonka ajaa yhdeksässä minuutissa. 

Kannattaa tutustua myös Lincolnin muistomerkkiin, joka on kuvanveistäjä Daniel Chester Frenchin merkittävimpiä teoksia. Muistomerkki sijaitsee kävelykadun päässä lähellä Washingtonin muistomerkkiä. Lincolnin muistomerkki pystytettiin kunnioittamaan presidentti Abraham Lincolnin kuolemaa, ja siitä on tullut yksi kaupungin suosituimmista turistikohteista. Voit vierailla myös Vietnamin sodan veteraanien muistomerkillä. Korkeaan seinään on merkitty toisessa maailmansodassa henkensä menettäneiden amerikkalaissotilaiden nimet. Tälle muistomerkille on matkaa Lincolnin muistomerkiltä vain noin 160 metriä, eli alle minuutin ajomatkan verran. 

Jos rakastat historiallisia esineitä, kannattaa tutustua National Air and Space Museumiin. Se on yksi maailman suosituimmista museoista. Kohteessa on kokoelma historiallisia lentokoneita, esimerkiksi alkuperäinen Wrightin veljesten Flyer vuodelta 1903. Näyttelyiden lisäksi museossa on myös Albert Einsteinin planetaario IMAX-teatterilla. Jos olet eläinten ystävä, kannattaa katsastaa kansallinen eläintieteellinen puisto. Eläintarhassa on yli 2 000 erilaista eläintä, matelijaa ja lintua. Museosta eläintarhaan on noin 15 minuutin ajomatka, ja etäisyys on 9 kilometriä. 

Lentokentät

Washington D.C:ssa on kolme lentokenttää: Washington Dulles International Airport (IAD), Ronald Reagan Washington National Airport (DCA) ja Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI). Lentokentät sijaitsevat kaupungin strategisilla paikoilla, ja niitä käytetään sekä kansallisiin että kansainvälisiin lentoihin. Kentillä on lukuisia palveluja, kuten pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtoa. 

Suosittuja kohteita, joihin vierailijat matkustavat Washingtonin lentokentiltä ovat esimerkiksi Las Vegas, Atlanta, Meksiko ja Orlando. Kaikilla lentokentillä on autovuokraamoita, kuten Enterprise, Avis, Budget, Hertz ja Alamo. Nämä autovuokraamot toimivat sekä paikallisesti että kansainvälisesti, ja löydät heidän valikoimistaan tarpeisiisi sopivan ajoneuvon. 

Vuokra-auton varaaminen on helppoa. Voit tehdä sen lentokentälle saapuessasi tai netissä yritysten verkkosivujen kautta. Suosittelemme, että teet varauksen ennen lentoasemalle saapumista, jotta voit varmistaa saavasi haluamasi auton. Muista käydä läpi autonvuokrausehdot ja tarkistaa auton kunto ennen ajamaan lähtemistä. 

Liikenne

Washington D.C:ssä on hyvät tiet kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, kuten katu- ja liikennevaloilla. Tavanomainen nopeusrajoitus on osavaltioiden välisillä moottoriteillä 55 mph eli 88,5 km/h ja muilla teillä 25 mph eli 40,2 km/h. Kujilla ja kouluvyöhykkeillä nopeusrajoitus on 15 mph eli 24,1 km/h. Nopeusrajoitukset voivat kuitenkin vaihdella kaupungin eri alueiden tieosuuksilla, joten tarkista ne aina liikennemerkeistä. 

Washingtonissa on useita julkisia pysäköintialueita, joihin voit pysäköidä vuokra-autosi kohtuuhintaan. Vaihtoehtoisesti voit pysäköidä kadun viereen, sillä se on sallittua useimmilla kaupungin alueilla.