Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Washington DC

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Washington DC sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Washington DC miniopas

Autovuokraamo Washington DC

Autonvuokraus Washington DC

Washington DC, pääkaupunki Yhdysvalloissa , ei ole mitään valtiota.Kaupunki yhdessä pienen ympäröivä alue, erillinen hallinnollinen alue – District of Columbia (DC).Yksityiskohtaisempi maantieteellinen sijainti: Washington DC sijaitsee valtioiden välillä Virginia ja Maryland, koillisosassa osassa maata, jossa joki virtaa Anacostia joen laajemmin Potomac-joen.

Nähtävyydet Washington DC on luonnollisesti riitä, keskittynyt julkisiin rakennuksiin, että tavaramerkin kaupungin asema maan pääkaupungista: Valkoinen talo (asuinpaikka ja toimistot Yhdysvaltojen presidentti), Capitol, Government House, Eisenhower Executive Office Building (vieressä Valkoinen talo) ja Yhdysvaltain puolustusministeriön Pentagonin rakennukseen monimutkaisia (joka tosin on vähän kaupungin ulkopuolella).

Muut rakennussuojelukohteita pääkaupungin National Cathedral (Washington National Cathedral) ja Washington Monument (169 m korkea obeliski, pystytetty 1884 muistoksi henkilö kaupunki on nimetty – Amerikan ensimmäinen presidentti – George Washington).

Muuten American National Cemetery Arlington National Cemetery on mainittu – ja että kaupunki on useita merkittäviä kansallisia kulttuurilaitoksia keuliminen.

Päälentokenttä on Washington Dulles International Airport sijaitsee 45 km länteen kaupungin.Toinen läheiselle lentokentälle on Baltimore-Washington International Airport in Baltimore – 65 kilometriä koilliseen Washington.Se on myös lentokenttä vain 5 km etelään keskustasta – Ronald Reagan Washington National Airport – mutta sitä käytetään enimmäkseen kotimaan reiteillä.

Suomi