Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Colorado Springs Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Colorado Springs Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Colorado Springs Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Colorado Springs Lentokenttä
Autonvuokraus Colorado Springs Lentokenttä – Kuva: © Phillip Stewart

Colorado Springs Lentokenttä (COS) sijaitsee 16 kilometriä kaakkoon Colorado Springs. Ei ole mitään julkista liikennettä välillä Colorado Springs ja lentokentän charter lennoilla bussikuljetus. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Alamo, National, Avis, Budget, yritys-ja Hertz.

Vuonna 2009 925755 matkustajat lentoasemalla. 7 eri lentoyhtiöiden palvelee lentoasemalle kohteita 11 eri paikkakunnalla Yhdysvalloissa.

Colorado Springs Lentokenttä on yksi näyte anniskelu-ja ruokailupaikat ja joitakin kauppoja. Lentokentällä on langaton internetyhteys, ATM, baby / perhehuone ja ensiapu. Holiday Inn ja Radisson Hotel sijaitsee lähellä lentokenttää, on kongressikeskukset.   Hampton Inn on myös lähellä lentokenttää.