Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Grand Forks Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Grand Forks Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Grand Forks Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Grand Forks Lentokenttä
Autonvuokraus Grand Forks Lentokenttä

Grand Forks Lentokenttä sijaitsee 8 km luoteeseen Grand Forks. Se tunnetaan myös nimellä Mark Andrews International Airport jälkeen senaattori Pohjois-Dakotassa.Ei ole mitään julkista liikennettä lentoaseman ja Grand Forks, mutta monet hotellit tarjoavat kuljetuspalvelun. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Hertz, Avis, Alamo ja National.

Vuonna 2009 96491 matkustajat lentoasemalla. Delta ja Allegiant Air ovat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Grand Forks lentokentälle. Se on mahdollista vain matkustaa kohteisiin Yhdysvalloissa.

Sivutuuli-ravintolassa tarjoillaan aamiainen, lounas ja päivällinen. Sivutuuli lahjakauppa on yksinkertainen valikoima lahjoja, paikallisia tuotteita, kirjoja ja lehtiä.Lentoasema on ilmainen internetyhteys. Clarion Inn sijaitsee lentokentällä.