Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus San Diego

San Diego on yksi Kalifornian kauneimpia kaupunkeja. Rauhalliset merenrannat ja lämmin ilmasto tasapainottavat kuhisevaa yöelämää, ja kokonaisuudessaan kaupunki takaa sinulle ja perheellesi unohtumattoman lomamatkan. Mutta mikä olisikaan paras tapa päästä paikasta toiseen San Diegossa? Autonvuokraus on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Tarjolla on lukuisia juuri sinun tarpeisiin ja budjettiin sopivia vuokra-autovaihtoehtoja, joista voit helposti valita parhaimman ajoneuvon kokeaksesi elämäsi parhaimman loman. 

San Diego -opas

Autovuokraamo San Diego
Autonvuokraus San Diego

San Diego on Kalifornian toiseksi suurin kaupunki lähes 1,5 miljoonalla asukkaallaan. Kaupunki, jota myös kutsutaan Kalifornian syntymäkaupungiksi, sijaitsee 190 kilometrin päässä Los Angelesista etelään. San Diego on kuuluisia kilometrien pituisista rannoistaan, jotka takaavat matkailijalle parhaat mahdollisuudet rentoutumiseen. Rantaelämä onkin houkuttelevaa tässä kaupungissa, sillä ilmasto on San Diegossa ihanteellisen lämmin ympäri vuoden. Voitkin olla varma, että sää on aina matkailijalle sopiva. Pidä vain huoli siitä, että sinulle jää aikaa tutustua kaupungin nähtävyyksiin, erityisesti keskustan ”Gaslamp Quarters”, joka tunnetaan yleisesti yhtenä maailman jännittävimpänä kulttuuripääkaupunkikohteena. 

San Diego tunnetaan lukuisista turisteja kiinnostavista nähtävyyksistään. Tässä kaupungissa loma on ikimuistoinen, olit liikkeellä sitten pariskuntana tai perheen kanssa. Kuuluisa San Diegon eläintarha sijaitsee Balboa Parkissa, joka on kaupunkialueen puisto ja sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Gaslampin alueelta. Eläintarhassa pääset katsomaan yli 650 eri eläinlajia, ja kyseessä on yksi maailman kuuluisimpia ja arvostetuimpia eläintarhoja. Paikka on houkutellut lukemattomia määriä turisteja perheineen jo yli sadan vuoden ajan. 

  • Nauti meksikolaisista ruokaperinteistä ja kokeile jotain uutta. 
  • Koe San Diegon paikallisten viinien hienostuneet vivahteet. 

Ruoka on keskeinen osa San Diegon kulttuuria. Paikallinen ruoka on saanut paljon vaikutteita meksikolaisesta ruokakulttuurista. Kuuluisia ruokia San Diegossa ovat muun muassa ”carne asada” -liha-annos, Kalifornian ”burritot” sekä erilaiset merenelävät. Kokeile matkallasi jotain uutta ja tutustu kauppakatujen tarjontaan, jolla pääset kokemaan San Diegon omia, tuoreista raaka-aineista valmistettuja, ainutlaatuisia ruokia. Ja mikäli pidät viineistä, kaupunki on kuin luotu sinulle. Temecula sijaitsee lyhyen välimatkan päässä San Diegosta, ja sitä pidetään yhtenä maailman viinipääkaupungeista. 

Jos yöelämä houkuttelee, San Diego ei tule tuottamaan pettymystä. Suosittelemme juhlijoille ”Gaslamp Quarter” -aluetta. Se sijaitsee noin 12 minuutin ajomatkan päässä vanhasta kaupungista, jossa kannattaa kokeilla hauskaa ja informatiivista panimokiertuetta sekä tutustua vanhan kaupungin nähtävyyksiin ja historiaan. Voit kokea käsin kosketeltavan jännittävän tunnelman, ja Gaslampissa pääset tutustumaan lukuisiin muodikkaisiin baareihin ja yökerhoihin. 

San Diegoon tutustuminen vuokra-autolla

Auton vuokraaminen San Diegon lomalla on kannattava investointi. Joihinkin parhaista turistikohteista pääsee kulkemaan helpoiten autolla ja samalla tietysti kulkeminen paikasta toiseen on huomattavasti helpompaa verrattuna paikallisen julkisen liikenteen käyttöön. Mikäli haluat vierailla vaikkapa maailmankuulussa ”San Diego SeaWorldissa” tai historiallisessa ”USS Midway Museumissa”, kannattaa välttää ajan tuhlaamista matkapäivänä paikallisen julkisen liikenteen kiemuroissa. 

San Diego SeaWorld on vain 15 minuutin ajomatkan päässä Gaslamp Quaterista. Vuokra-autolla vain 10 kilometrin matka tähän ikoniseen turistikohteeseen sujuu kevyesti kuin höyhen. SeaWorld on erittäin tunnettu ja pidetty ajanviettopaikka, ja pääset näkemään vaikuttavia delfiinejä ja valaita sekä oppimaan luonnon ihmeellisimmistä olennoista – juuri sinun aikataulujesi mukaisesti. Koe ja hämmästy, kuten miljoonat muut vuosien aikana SeaWorldiin saapuneet vierailijat, kun aiemmin vain valokuvista tutut näkymät avautuvat edessäsi. SeaWorld on unelmien täyttymys. 

Jos historia tuntuu enemmän omalta jutulta, kannattaa ehdottomasti tarkastaa ”USS Midway Museum”. Museo esittelee lukuisia Etelä-Kaliforniassa rakennettuja lentokoneita, ja paikka toimii legendaarisen San Diego Navyn testamenttina myöhemmille sukupolville. Kohteessa pääset tutustumaan legendaariseen Midwayhin, joka oli Yhdysvaltojen pisimpään toiminnassa ollut lentotukialus. USS Midway Museumissa koetaan elävää San Diegon historiaa. 

Älä myöskään unohda San Diegon ostosmahdollisuuksia. Suosittelemme ”Westfield Horton Plazaa”, joka on suuri ostoskeskus vain 10 minuutin ajomatkan päässä Gaslamp Quarterista. Kuuluisa ostoskeskus on tarjonnut shoppailunnälkäisille kuluttajille tekemistä jo vuodesta 1985. Kauppoja on yhteensä viidessä eri kerroksessa. Täältä löydät takuulla parhaat matkamuistot sekä lukuisia muita tuotteita. Ostoskeskuksessa on tarjolla myös lukuisia kahviloita ja ravintoloita, joissa pääset tankkaamaan itsesi täyteen energiaa itse Julia Robertsin jalanjäljillä. Ostosten teko sujuu kuin valssi! 

Lentokenttä

San Diegon kansainvälinen lentokenttä (SAN) sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä San Diegosta luoteeseen. Kyseinen lentokenttä on suosittu kulkupiste kansainvälisille matkailijoille, johtuen sen läheisestä sijainnista San Diegoon. Kenttä tarjoaa tukikohdan viidelle lentoyhtiölle ja on keskeinen kohde Alaskan lentoyhtiölle. Vaikka San Diego ei ole varsinainen matkustamisen keskiö, on kaupunki kuitenkin suosittu kohde tai solmupiste lukuisille matkailijoille. 

Ei siis liene yllätys, että San Diegon kansainvälinen lentokenttä on melkoisen kiireinen matkustuspiste. Yhden kiitotien lentokenttien joukossa tämä kenttä on Yhdysvaltojen suurin ja koko maailmassa kolmanneksi suurin. Suuri matkustajamäärä on mahdollista, sillä lentokenttä on pinta-alaltaan lähes 2,7 neliökilometriä. Viime vuosina San Diegon kansainvälisen lentokentän kautta arvioidaan kulkevan jopa yli 50 000 matkustajaa päivittäin. Se on paljon väkeä! Kentältä löydät muun muassa seuraavat suosittelemamme autovuokraamot: Hertz, Budget sekä Sixt Car Rental.

Vaikka San Diegon kansainvälinen lentokenttä palvelee pääsääntöisesti Yhdysvaltain sisäisiä lentoja, pääsee kentältä lentämään myös lukuisiin kansainvälisiin kohteisiin. Kentältä on päivittäin yli 500 lentoa, ja jotkut näistä lennoista vievät matkustajat myös Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolelle. Tarjolla on mukavia suoria lentoja lukuisiin kohteisiin, kuten Japaniin, Iso-Britanniaan ja Saksaan. 

Liikenne

Liikenteen sujuvuus San Diegossa vaihtelee suuresti. Kolmen miljoonan ihmisen kaupungissa teitä on noin 3,2 kilometriä tuhatta ihmisten kohden, ja siten liikenne voi paikoitellen takkuuntua pahasti. Kiireisimpään ruuhka-aikaan liikenteessä voit joutua odottelemaan jopa yli tunnin ajan. Näinä aikoina liikenteen tungos onkin pahimmillaan. 

Pysäköintipaikkojen löytäminen on arvaamatonta San Diegossa, aivan kuten muissakin Yhdysvaltojen väkirikkaissa kaupungeissa. San Diegossakin voit joutua ajelemaan puolikin tuntia ennen vapaan paikan löytymistä, joskin hyvällä tuurilla pysäköintipaikka voi löytyä helposti. Suosittelemmekin sinua välttämään esimerkiksi San Diegon keskustaa ja hakeutumaan turistiystävällisemmille alueille, kuten Coronado Beachille. 

Liikenne on kokemattomalle ajajalle sen verran ennalta arvaamatonta San Diegossa, että auton vuokraamista kannattaa harkita ennen kaupunkiin saapumista. Jos kuitenkin haluat matkustaa kaupungin ulkopuolelle ja nauttia esimerkiksi viinitilojen tai omenatarhojen tarjonnasta, auto on välttämätön. Mutta mikäli suunnitelmissasi on tutustua ainoastaan San Diegon keskusta-alueeseen, paikallinen julkinen liikenne on sinulle kenties paras vaihtoehto. Ethän unohda, että valtaosa nähtävyyksistä on helposti kävelyetäisyydellä toisistaan.