Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus San Diego

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot San Diego sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

San Diego miniopas

Autovuokraamo San Diego

Autonvuokraus San Diego

San Diego (lähes 1,3 miljoonaa asukasta vuonna 2008) on toiseksi suurin kaupunki Kaliforniassa. Se sijaitsee Lounais osa valtion – rajan läheisyydessä Meksiko.

San Diego on suosittu turistikohde kaupungissa, jossa on monia tarjouksia monilta aloilta. Varsinkin kun kyse on kokemusperäistä nähtävää koko perheelle, kaupunki on erittäin paljon näyttää – myös seuraavat: San Diego Zoo Balboa Park (sijaitsee 5 km2 suuri vihreä alue keskellä kaupunkia – yli 4000 eläinten), San Diego Wild Animal Park (1. heinäkuuta km2 eläintarha, jossa kukin laji elää mukautetun ympäristö) ja Sea World San Diego (teemapuisto kuten jääkarhut, merileijonat, delfiinit, valaat, merileijonat ja pingviinit).

Tunnettu nähtävyys on Old Town (jossa asema California State Park) – historiallinen alue, jossa 37 säilynyt rakennuksia vuosilta 1821-1872. Muuten, se on mainittava, että DT on useita alueita, joilla erinomaisia rantoja lähellä kaupunkia – mukaan lukien ja sen ympärillä lomanviettoalueella La Jolla (”helmi meren”).

On olemassa useita lentokenttiä San Diego. Suurin on San Diego International Airport , joka sijaitsee 5 meripeninkulmaa etelään downtown.

Suomi