Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Palm Springs Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Palm Springs Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Palm Springs Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Palm Springs Lentokenttä
Autonvuokraus Palm Springs Lentokenttä

Palm Springs International Airport (PSP) sijaitsee 3 kilometriä itään Palm Springs Yhdysvallat. Bussit välillä lentoaseman ja Palm Springs.Autovuokraamot palvelevat lentokenttä ovat Avis, Alamo, Budget, Dollar, Enterprise, Go, vuokraus, Hertz, Thrifty ja National.

1.465.751 matkustajaa vieraili Palm Springs lentokentälle vuonna 2009. Lentokentältä, matka 16 eri kohteisiin Yhdysvalloissa että ensisijaisesti sijaitsee itärannikolla.Se on tarjolla yhdeksän eri lentoyhtiöitä. Palm Springs Lentokenttä rakennettiin alun perin Yhdysvaltain ilmavoimien vuonna 1939.

Palm Springs Lentokenttä on muutamia ravintoloita ja baari / kahvia. Se on 4 eri liikkeissä, joista useat myyvät urheilu-ja fritidsutstur. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ATM, ulkona lasten leikkipaikka ja ulkona odottamassa alue, jossa voi nauttia hyvästä säästä, että Palm Springs on siunattu. Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta useita lähistöllä.