Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Austin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Austin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Austin miniopas

Autovuokraamo Austin
Autonvuokraus Austin

Austin sijaitsee vain etelään keskeinen osa Yhdysvaltain ja pääoman Texasin osavaltiossa.Kaupunki kuuluu läänin Travis County, ja on 758000 asukasta (2009).Pääkaupunkiseutu on yli 1 miljoonaa asukasta.

Austin on perustettu vuonna 1835, sijaitsee Colorado-joki. Kaupungissa on erittäin tunnettu yliopisto –   noin.50000 opiskelijaa. Austin tunnetaan vilkkaasta yöelämästä monia paikkoja, ja sen lukuisat konserttipaikoissa.

Kaupunkikuva on ominaista sekä matalien rakennusten ja pilvenpiirtäjiä, ja Austonian on korkein, ja sen 208 metriä maanpinnan yläpuolella. Keskustassa on kauppoja ja ostoskeskuksia, ravintoloita, museoita ja gallerioita. Kaupungissa on useita järviä, kuten Lady Bird Lake järven Austin ja järven Walter E. Long.

Yksi vanhimmista nähtävyyksistä, Mount Bonnell (tunnetaan myös nimellä Peitelty Park) – korkeus 238 metriä, joka sijaitsee luoteeseen keskustassa. Saatuaan kiipesi 100 askeleen kivestä, olet upea panoraamanäköala yli kaupungin ja järven Austin. Näköalatasanne on myös päällä.

Austin on myös tunnettu vuosittain ja suosittu musiikkitapahtuma ”South By Southwest” – kuuluisia muusikoita ja levyteollisuus ihmisiä.

Kaupungin lentokenttä Austin-Bergstrom International Airport sijaitsee 8 km kaakkoon sentum.