Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Albuquerque Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Albuquerque Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Albuquerque Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Albuquerque Lentokenttä
Autonvuokraus Albuquerque Lentokenttä – Kuva: © Brunoboris

Albuquerque International Sunport (ABQ) sijaitsee 6.5 km kaakkoon Albuquerque. Bussit välillä lentoaseman ja Albuquerque. Autovuokraamot sijaitsee 0,8 km länteen terminaalin Sunport Autonvuokraus Center, ja on bussit lentokentältä välein 5 minuutti. Autovuokraamot ovat täällä Advantage, Alamo, Avis, Budget, Enterprise, Hertz, National ja Thrifty.

6.467.263 matkustajaa vieraili Albuquerque Airport vuonna 2008, mikä on suurin lentokenttä New Mexicon osavaltiossa. Se palvelee 10 eri lentoyhtiöiden useimmat lentävät kohteeseen Yhdysvalloissa.

Albuquerque Airport on hyvä valikoima kauppoja, syöminen ja juominen paikkoja. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ATM ja kampaamo / parturi. Hotelli Wyndham Albuquerque Hotel sijaitsee lentokentällä.