Autovuokraamo Kanada

Vertaile 1200 toimittajaa ja säästä jopa 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Taatut alhaiset hinnat

tick-2 Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2 Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2 Rajoittamattomat kilometrit

tick-2 Ei luottokorttimaksuja

tick-2 24 tunnin asiakaspalvelu

Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani

Autonvuokraus Kanada

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kanada sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kanada miniopas

Autovuokraamo Kanada

Autonvuokraus Kanada

Kanada on – jos näytät pois Alaska (joka on valtion Yhdysvallat ) – koko pohjoinen osa Pohjois-Amerikan mantereella.Kokonaispinta-ala on lähes 10 miljoonaa km2 maata asemansa maailman toiseksi suurin (kun Venäjä ).Suuri osa Kanadan metsää ja järviä, joten väestö on silti “vain” noin. 33 miljoonaa euroa. Useimmat ihmiset elävät joko pitkin Atlantin rannikkoa itään, Tyynenmeren rannikolla länteen – tai rajalla Yhdysvaltojen kanssa.

Kanada on kaksi virallista kieltä: Englanti ja ranska. Kolme alkuperäiskansojen ryhmien intiaanit, Metis ja inuiitit kuitenkin puhuvat omaa kieltään, mutta ne ovat myös pr käyttävät enimmäkseen Englanti tai ranska.

Tällaisen suuren alueen maa tietenkin ilmaston muuttuessa. Maassa on rannikkoalueilla ilmasto lännessä ja pääosin mannerilmasto keski-etelä-ja itäosissa – ja arktinen tyyppi hallitsee pohjoisessa, missä maa raja Jäämerellä.

Maan pääkaupunki, Ottawa on noin. 823000 kansalaisia – samalla maan suurin kaupunki, Toronto , on noin 2,5 miljoonaa euroa (5,6 miljoonaa euroa pääkaupunkiseudulla).Myös Montreal ja Calgary (molemmat hiukan yli 1 miljoona asukasta) on suurempi kuin Ottawa.

Muita suuria kaupunkeja ovat Edmonton , Winnipeg , Quebec ja Vancouver (joka vuonna 2010 järjestetään talviolympialaiset).

Maan suurin lentokenttä on Toronto Pearson International Airport – mutta myös Calgary International Airport ja Vancouver International Airport on raskasta liikennettä, erityisesti ihmisiä, jotka ovat hiihto Rocky Mountains.

Kokeile yksinkertainen hakukone sekä saada yllättävän edullisesti listattu vuokra-auton Kanadassa. Toronto ja Vancouver ovat suosituimpia autonvuokraus kohteista Kanadassa.