Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Dallas

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dallas sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dallas miniopas

Autovuokraamo Dallas

Autonvuokraus Dallas

Dallas sijaitsee eteläisellä USA (360 km Meksikonlahden), ja kolmas suurin kaupunki Texasin osavaltiossa – 1,2 miljoonaa asukasta (2008).

Kaupunki sijaitsee joen Trinity-joen ja on subtrooppinen ilmasto.

Lake White Rock Lake Dallas on yksi kaupungin maamerkeistä, joka on tärkeä virkistysalue veneilyyn ja ulkoiluun. Ympäröivä puisto järvi on suosittu lenkkeily-ja pyöräilijöille. Tämä on myös ”Dallas Arboretum ja kasvitieteellinen puutarha” – kaunis ja ainutlaatuinen kasveja ja puita.

Kaupungin keskustaan on ominaista korkea-katua ja pilvenpiirtäjiä, jossa useita rakennuksia yli 200 metrin. Ylin on tärkein keskus, joka mittaa 280 metriä.

Kaupungin nähtävyyksiin on ”Dallas Museum of Art” on mainittu. Taidemuseo on yli 23000 teoksia ympäri maailmaa, antiikista nykyaikaan. Muuten kaupunki ooppera, eläintarha, akvaario, hyvä ostos ja lukuisia yöelämän paikkoja.

John. F. Kennedy murhattiin Dallasissa vuonna 1963, ja paikalle löytyi JFK Memorial Plaza – mikä on paljon kävijöitä.

Kaupungin lentokenttä, Dallas – Forth Worth International Airport on noin. 34 km luoteeseen kaupungin keskustasta, ja on yksi maailman vilkkaimmista.

Suomi