Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Newark Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Newark Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Newark Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Newark Lentokenttä
Autonvuokraus Newark Lentokenttä

Newark Liberty International Airport (EWR) sijaitsee 3 kilometriä etelään Newarkin ja 26 km lounaaseen New York City. Se toimii sekä busseissa ja junissa välillä lentoaseman ja Newarkin ja muiden kaupunkien alueella. Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla ovat Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz ja National.

32.825.570 matkustajia kävi Newark Airport vuonna 2009. 5 suosituinta kansainvälisiin kohteisiin ovat (2009) LontooPariisiTorontoTel Aviv ja Amsterdam. Se on tärkein keskus Continental Airlines ja FedEx Express. Newarkin lentokenttä oli ensimmäinen suuri lentokenttä New Yorkin alueella, ja avattiin vuonna 1928.Lentokentällä on kolme terminaalia.

Se on hyvä valikoima kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita kaikissa terminaaleissa. Muita palveluja ovat langattomat Internet-pankki, terveydenhuolto, hieronta, lapsi / perhehuone, kappeli ja liike-elämän keskus. Newark Liberty International Airport Marriott sijaitsee lentokentällä.