Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Santa Barbara Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Santa Barbara Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Santa Barbara Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Santa Barbara Lentokenttä

Autonvuokraus Santa Barbara Lentokenttä

Santa Barbara Lentokenttä (SBA), joka tunnetaan myös nimellä Santa Barbara Municipal Airport, joka sijaitsee noin 13 km länteen Santa Barbara .Bussit Santa Barbaran ja lentokentälle. Autovuokraamot, jotka tarjoavat palvelua lentoaseman talousarvion Enterprise, Hertz ja National.

Noin 800000 matkustajat Santa Barbara Lentokenttä vuosittain. Santa Barbara voi matkustaa suoraan 8 eri kohteisiin Yhdysvalloissa noin 40 lähtöä päivittäin.Lentokenttä kunnostettiin vuonna 2007.

Santa Barbara Lentokenttä on kahvila, jossa tarjoillaan lämmintä ruokaa, baari ja myymälä. Ei ole hotelleja lentoasemalla.

Suomi