Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Badajoz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Badajoz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Badajoz miniopas

Autovuokraamo Badajoz
Autonvuokraus Badajoz

Koska läheisyys tehnyt paljon kauppaa Espanjan ja Portugalin väliseen tällä alalla. Kaupunki on mainittu lähteissä Rooman aikakaudella, mutta kuten tiedämme Badajoz tänään perustettiin noin vuonna 875 Tänään väestöstä kaupungin noin 140 000 (2007).

Yhä useammat matkailijat vierailla ympäröivän alueen Badajoz ja täällä voit kokea luonnon, kulttuurin ja historian. Alcazaba on arabialainen linnoitus, joka on yksi parhaiten säilyneistä useita torneja ja seinä, joka ympäröi vanha linna. Vanhassa kaupungissa voi myös nähdä historiallisia nähtävyyksiä, kuten Puerta de Palmas, joka on kaksi tornia 1500-luvulla, joka kohoaa vanhan kaupungin entinen portti. Lisäksi on mahdollista vierailla kirkoissa, katedraalit ja museot.

Badajoz lentokenttä sijaitsee noin 15 km päässä kaupungista.