Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Toledo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Toledo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Toledo miniopas

Autovuokraamo Toledo
Autonvuokraus Toledo

Toledo on maakunnan pääkaupunki Toledo ja Kastilia-La Mancha. Kaupunki sijaitsee kalliolla ja ympäröi kolmelta suunnalta joen Tajo. Se on noin. 90 km ja pääkaupunki Madrid, kun raja Portugali sijaitsee lähes 300 km päässä.Toledo oli tärkeä hallinnollinen keskus jo roomalaisten aikaan, ja vuonna 2008 asukasluku noin 80 000

Toledo oli Espanjan pääkaupunki 1085-1562 ja historiallinen alue on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon.Viehättävä vanhakaupunki lakkauttamista, kapeat kadut sijaitsevat reunalla kallion, ja täällä voi nähdä monia vanhoja sivustoja. Alcázar on linnoitus, joka oli rakennettu kukkula edellä kaupungin noin 1000 vuotta sitten, ja goottilainen katedraali rakennettiin vuosina 1200 – ja 1400-luvulla. On monia museoita Toledo, kuten Museum of El Greco, jossa espanjalainen taiteilija asui.

Madrid-Barajasin lentokentän on Euroopan 4 vilkkain lentoasema ja on noin. 100 km pohjoiseen Toledo.