Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Girona Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Girona Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Girona Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Girona Lentokenttä
Autonvuokraus Girona Lentokenttä

Girona-Costa Brava Airport (GRO) sijaitsee noin 12,5 km etelään länteen Girona. Bussit ja päässä lentokentältä ja Girona ja Barcelona, joka kestää noin 1 tunti ja 10 minuuttia. Rautatieasemalta Girona on hyvät yhteydet esimerkiksi Barcelonassa ja myös pohjoiseen kohti Ranskaa.Autovuokraamot edustettuina Girona Airport on AurigaCrown Auton vuokraus, Goldcar vuokraus, Avis, Europcar, Hertz ja toimii.

5.507.000 matkustajaa vieraili Gironan lentokenttä vuonna 2008, sillä on ollut valtava matkustajamäärän kasvu viime vuosina. Se on kolmas suurin tukikohta Ryanair, jotka aikovat olla 62 eri reittejä Girona toukokuussa 2010.

Girona Airport on viisi erilaista ravintolaa ja baaria ja yksinkertainen valikoima kauppoja myös tax-free-myymälä. Muita palveluja ovat ATM, VIP-, konferenssi-ja kokoustilat sekä ensiapu. Hotellissa on myös lentoasemalla kutsutaan Vilobi Park.