Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Algeciras

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Algeciras sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Algeciras miniopas

Autovuokraamo Algeciras

Autonvuokraus Algeciras

Algeciras on kaupunki sijaitsee etelärannikolla Espanjan ja vain noin. 20 km maan eteläisimpään kärkeen.Algecirasin sijaitsee länsipuolella Algecirasbukta ja Espanjan tärkein portti lauttaliikenteen yli Marokko on Afrikkalainen mantereella.Algeciras kuuluu Cadizin maakunnassa, ja se kestää noin 40 minuutin ajomatkan Gibraltariin, joka sijaitsee vastapäätä bu KTA.Nimi tulee al-Jazeeran, joka on arabian sana niemimaalla. Väestö on mitattu olevan noin. 116000 (2009).

Kun vierailevat satamassa Algecirasin on yksi ensimmäisistä paikoista, sinun pitäisi nähdä. Lisäksi voi nähdä historiallisia rakennuksia kuten arabian kylpyamme javanhan muurin Vanhankaupungin.Kaupungissa on myös monia kirkkoja ja kappeleita 1700 ja tornit peräisin 900-luvulla. Se toimi useissa juhlat Algeciras, kuten Fiesta de los Tosantos ja Carnival Algecirasin.

Lähin lentokenttä on Gibraltarin lentokenttä, joka sijaitsee itään puolella Algecirasbukta, noin 25 km päässä kaupungista.

Suomi