Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus El Ferrol

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot El Ferrol sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

El Ferrol miniopas

Autovuokraamo El Ferrol
Autonvuokraus El Ferrol

Ferrol on espanjalainen kaupunki sijaitsee maakunnassa La Coruna on luoteiskulmaan Espanja. Kaupungissa ja maakunnassa Galiciassa kuuluu raja-alueen Atlantin valtamerellä. Satama on yksi tärkeimmistä sotilastukikohtia maassa ja teollisuus perustuu pääasiassa telakoille. Ferrol on synnyinpaikka entinen kenraali Francisco Franco, joka oli nimeltään ”El caudillos ja toivoi Ferrol El Ferrol del caudillos vuosina 1939 ja 1982. Asukasmäärä kaupungin mitataan noin 80 000 (2007).

Kun vierailet Ferrol olisi ennen kaikkea nähdä satamasta, jossa se voi joskus olla sota, koska se on portti kaupungin tunnetaan parhaiten. Lisäksi pitäisi käydä merimuseo sijaitsee Club Naval de Ferrol, jossa on myös tenniskenttiä, golf, ravintolat, tanssipaikat, uima-altaat ja paljon muuta. Vuosittain juhlat pidetään pääsiäisen viettoon ja Summer Festival.

Lähin lentokenttä on Coruña lentokenttä sijaitsee noin 45 km etelään Ferrol.