Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Almeria

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Almeria sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Almeria miniopas

Almeria
Autonvuokraus Almeria

Almeria on maakunnan pääkaupunki on sama nimi ja kuuluvat Andalusiassa. Kaupunki sijaitsee Espanjan kaakkoiskulmassa ja on tärkeä satamakaupunki Välimeren rannalla, jossa se viedään hyödykkeitä kuten viinirypäleitä ja muita hedelmiä.On noin 200 km ja Malagaan lännessä ja noin. 550 km maan pääkaupunkiin Madridiinpohjoisessa.Väestön Almería mitattiin noin 180 000 vuonna 2008.

Almeria on suosittu lomakohde ja tarjoaa hyvän ilmapiirin ja vihreä meri. Rauniot Linnakkeen Alcazaba rakennettiin 1200-luvulla ja historiallinen museo Almeria Museum, ovat nähtävyyksiä, jotka edustavat alueen historiasta. Aikaisemmin asui ihmisiä luolissa, että voit käydä, joista osa on ollut asutusta noin. 3000 vuotta.Luomalla noin 20 km länteen, tulet Roquetas de Mar ja akvaario, jossa voit sekä nähdä ja tuntea elämän meren alla.

Almeria Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 10 km keskustan ulkopuolella.