Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lanzarote Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lanzarote Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lanzarote Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Lanzarote Lentokenttä
Autonvuokraus Lanzarote Lentokenttä

Lanzarote Airport (ACE) sijaitsee 5 km etelään pääkaupunki Arricife on Lanzarote. Bussit välillä lentokentän ja pääkaupunki. Autos Reisen, Avis, Betacar, 5CAr, Cabrera Medina, Cicar, Felycar, Hertz ja Payless ovat autoyhtiöt sijaitsee lentokentällä.

5.625.580 matkustajaa vieraili Lanzarote Airport vuonna 2007. On lähes 50 liikennöivien lentoyhtiöiden lentoaseman ja matkustaa ympäri 52 eri kohteisiin.

Lanzarote Airport on tyydyttävä erilaisia ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Muita mukavuuksia on internetyhteys, pankkiautomaatin, apteekin ja matkatoimisto. Hotelli Beatriz Playa ja Sol Lanzarote sijaitsee aivan lentokentän lähellä. Vuonna 2002 avattiin Ilmailumuseo lentoasemalla.