Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Caceres

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Caceres sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Caceres miniopas

Autovuokraamo Caceres
Autonvuokraus Caceres

Cáceres on maakunnan pääkaupunki Cáceresin omistaja Estremadura alueella. Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla länsiosassa Espanjassa, ja sen asukasluku on noin 90000 (2008).It is about 100 km to the border with Portugali in the west and 300 km to the capital Madrid in the northeast.Cáceres perustettiin nimellä Castra Caecilia roomalaiset 74 eKr. Kr. ja valloittivat maurien ja 700-luvulla.

Kaupungin arkkitehtuuri on ominaista pitkä historia ja eri säännöillä, ja alueen vanha kaupunki on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Historiallinen kaupunki on keskiaikainen tunnelma ja sitä ympäröivät kaupungin muurin vuodelta sekä roomalaisen aikakauden ja ajan maurit. Täällä näet kirkkoja ja luostareita vuodelta 1200: n ja historiallisia palatseja ja tornit. Voit myös vierailla eri museoiden ja nauttia musiikin festivaaleilla, pääsiäisen juhla-ja karnevaali.

Badajoz lentokenttä sijaitsee noin 100 km etelään Cáceres.