Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Murcia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Murcia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Murcia miniopas

Autovuokraamo Murcia
Autonvuokraus Murcia

Murcia sijaitsee itärannikolla Espanjan alueella on sama nimi, aivan Segura-joen.Kaupungissa on 422861 asukasta (2007). Murcia perustettiin vuonna 825, ja on monia historiallisia rakennuksia ja kirkkoja keuliminen. Vaikka Muricaa enimmäkseen elää matkailusta, se on suhteellisen rauhallinen kaupunki loma sisään Kaikkina vuodenaikoina et koskaan kokea massaturismin kaupungin. Suurin nähtävyys kaupungissa, joka on myös maamerkki Murcia, on vaikuttava tuomiokirkko Santa Maria.Se rakennettiin noin 1400, mutta torni ei ollut valmis vasta 1792. Katedraali on sekoitus useita tyylejä, mukaan lukien Gotiikan, renessanssin ja barokin.

Vanha kaupunki on myös tutustumisen arvoinen ja sen viehättävä kapeita katuja. Muita nähtävyyksiä ovat Salzillo Museum kauniilla veistoksia ja puistoalue El Valle, joka sijaitsee mäen takana keskellä.Näkymä ylhäältä on uskomattoman kaunis.

On olemassa monia kauniita hiekkarantoja alueella. Autolla kestää vain 30 min. ajaa Murcia johonkin rannikkolomakeskuksista.

Lähin lentokenttä on Murcia San Javier Airport, 45 km. kaakkoon keskustasta.

Alicante lentokenttä käytetään usein myös turistien menossa Murcia.Ajo Malagan Murcia on noin 1 tunti.