Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Huelva

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Huelva sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Huelva miniopas

Autovuokraamo Huelva
Autonvuokraus Huelva

Huelva on pääomasta Huelvan provinssissa, joka kuuluu Andalusian alueella. Kaupunki sijaitsee lounaiskulmaan Espanjan ja sijaitsee itään pankki-joen Odiel, yläpuolella paikalla jos se liittyy joen Tinto.On noin 55 km ja Portugalin rajaa lännessä ja noin. 20 km, Atlantin rannikolla etelään. Kaupungissa on tärkeä satama, josta vientituotteiden malmia ja kalaa. Väkiluku oli lähes 150 000 vuonna 2008.

Huelva asuttivat sekä foinikialaiset ja roomalaiset, ja toinen jäljellä rauniot ovat roomalaisten vesijohdon vielä kestää vettä. Historialliset rakennukset ovat kirkkoja Sanctuario de Nuestra Señora de la Cinta 1400-luvun Iglesia de la Concepcion 1500-luvulla. Kristoffer Kolumbus matkusti tällä alueella vuonna 1492 ja monumentti ja muita sivustoja omistettu kuuluisa tutkimusmatkailija. Museo de Huelva on historiallinen museo sijaitsee modernissa rakennuksessa.

San Pablo Airport sijaitsee noin 100 km koilliseen Huelvan.