Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sabadell

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sabadell sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sabadell miniopas

Autovuokraamo Sabadell
Autonvuokraus Sabadell

Sabadell on toiseksi suurin kaupunki maakunnassa Barcelonan väkiluku on hieman yli 200 000 (2009). Maakunta kuuluu Katalonian alueen, joka sijaitsee koillisosassa Espanjassa, ja se on noin 20 km päässä kaupungin Välimeren rannikolla.Maakunnan pääkaupunki, Barcelona on kyse. 25 km kaakkoon Sabadell, kun se on noin 140 km ja Ranskan rajan pohjoispuolella.

Vuonna 1800, Sabadell oli yksi johtavista kaupungeista Espanjassa villan tuotannossa, ja voi vielä nähdä joitakin vanhoja Textile Mills. Muut historialliset rakennukset voit käydä kirkossa Sant Nicolau vuodesta 1000: n ja Casa Duran rakennettu 1500-luvulla. Saat lisätietoja alueen historiaa voi käydä Museo de Historia Sabadell, kun Museo de Arte de Sabadell on omistettu taidetta. Juhlat ja karnevaalit järjestetään vuosittain.

Virallinen nimi Barcelonan El Prat-lentokentälle. Tämä on toiseksi suurin lentokenttä Espanja ja sijaitsee noin. 40 km kaakkoon Sabadell.