Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Torrevieja

Suuntautuuko seuraava lomasi Torreviejaan, ja haluat nauttia kohteesta vuokra-autolla kierrellen? Asia on helposti järjestettävissä, sillä kaupungissa on kymmenittäin autovuokraamoita. Useat niistä sijaitsevat lentokentän läheisyydessä ja ovat verrattain edullisia. Auton vuokraaminen Torreviejassa on vaivatonta. 

Torrevieja-opas

Autovuokraamo Torrevieja
Autonvuokraus Torrevieja

Torrevieja on yksi Espanjan upeimmista kaupungeista. Rannikkokaupunki sijaitsee noin 50 kilometriä etelään Alicanten lentokentältä. Torrevieja oli alun perin kalastajakylä, jonka mittavien suolaesiintymien ansiosta kaupunki kasvoi nykyiseen kukoistukseensa. Torrevieja kuuluu Euroopan suurimpiin suolantuottaja-alueisiin. Kaupungissa vallitsee myös erityislaatuinen mikroilmasto, jota pidetään koko Euroopan terveellisimpänä. 

Alueen mielenkiintoisella historialla on osansa kaupungin nykyiseen kukoistukseen. Torreviejaa ei voitu pitää kaupunkina ennen vuotta 1802. Historiallisella vanhalla (”Vieja”) alueella sijaitsi ainoastaan vartiotorni ”Torre”, josta kaupunki sai myöhemmin nimensä. Vuonna 1803 liikemies Charles IV aloitti suolantuotannon kaupungissa, ja sen ansiosta Torreviejan infrastruktuuri alkoi kehittyä ja vihdoin vuonna 1829 Alfonso XIII myönsi Torreviejalle kaupunkioikeudet. 

Suurin osa historiallisista rakennuksista on tehty tiilistä. Kaupungissa ei kuitenkaan ole enää montaa historiallista rakennusta, mutta asian ei saa antaa lannistaa. Torreviejassa kävellessään saattaa törmätä kunnostettuihin tuulimyllyihin, jotka olivat aikoinaan alueen energialähteitä. Kaupungin merinäköalat ovat ihastuttavat sekä yöllä että päivällä. Torreviejan keskustan maamerkkinä voidaan pitää uusklassista kirkkoa, joka valmistui vuonna 1928 aiemmin maanjäristyksessä romahtaneen temppelin tilalle. 

Kaupungin merkittävin nähtävyys on vaaleanpunainen järvi, joka on yksi alueen kymmenistä suolajärvistä. Vaaleanpunainen järvi on yksi maailman suurimmista suolajärvistä ja ainoa laatuaan koko Euroopassa. Kuten nimikin kertoo, on järvi väriltään vaaleanpunainen ainutlaatuisen mikrolevä-, äyriäis- ja halobakteerikantansa ansiosta. Järven väritys on erityisen upea kesäaikaan. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Torreviejan kaupungissa on useita tutustumiskohteita, joihin voi ajaa vuokra-autolla. Matka ”Mercadillo de Torreviejaan” on 1,4 kilometriä keskustasta. Markkinapaikka on avoinna perjantaisin, ja se on erityisen suosittu matkailijoiden keskuudessa. Syynä suosioon ovat ilmassa leijuvat monenlaiset tuoksut ja markkinoiden värikylläisyys. Markkinoilla voi maistella paikallisia hedelmiä ja vihanneksia, erityisesti niitä, jotka kuuluvat paikallisiin erikoisuuksiin. Markkinat ovat todellinen runsaudensarvi pullollaan viinilaatuja, lihaa, kalaa, tuliaishankintoja ja vaatteita. Hintataso on markkinoilla huomattavan edullinen. 

Suolajärvien ympäristöön tutustuminen on oivallinen idea. Matkaa järvialueelle Torreviejasta on noin 4 kilometriä ja se on upeiden flamingojen pesimäpaikka. Flamingoja tavataan muuallakin Espanjassa, mutta vain Torreviejassa ne ovat vaaleanpunaisia. Flamingot ovat nimittäin luonnostaan valkoisia, mutta linnun ruokavalio vaikuttaa niiden höyhenien väriin ja Torreviejassa niiden ravinto muodostuu pääasiassa äyriäisistä. Kesäaika on flamingojen bongauksen suhteen parasta aikaa, sillä silloin niitä tavataan Torreviejan alueella sankoin joukoin. 

Matkailijoita varten alueella on useita kolmen tähden hotelleita, kuten Cabo Cervera -hotelli, Torre Joven -hotelli ja Masa International -hotelli. Niissä täytetään lomailijoiden kaikki toiveet ja rentoudutaan nauttien hyvästä palvelusta. Hotellien hintataso on erittäin kohtuullinen, ja vaihtelee 22 euron vuorokausihinnasta aina 100 euroon asti henkeä kohti. 

Lentokentät

On hyvä huomioida, ettei Torreviejassa ole lentokenttää mutta lähikaupungeissa niitä on useitakin. Yksi niistä on Alicanten lentokenttä (ALC), joka sijaitsee noin 36 kilometrin päässä kaupungista. Vuokra-autolla matka Torreviejasta Alicanten lentokentälle taittuu vajaassa tunnissa. 

Alicanten lentokenttä lukeutuu Espanjan viiden kiireisimmän joukkoon. Alicanten lentokentältä lennetään useita reittejä muihin Espanjan kaupunkeihin, kuten Barcelonaan ja Madridiin. Niiden lisäksi lentokentältä lennetään kansainvälisiä lentoja esimerkiksi Portugaliin, Italiaan, Englantiin ja Suomeen. Lentokentällä on lukuisia autovuokraamoita, kuten Goldcar ja Hertz. 

Vaihtoehtoisesti voit myös laskeutua Murcian kansainväliselle lentoasemalle (RMU). Tämä lentokenttä sijaitsee 59 kilometrin päässä Torreviejasta. Murcian lentokentällä autonvuokrauspalvelua tarjoavat esimerkiksi Europcar ja Sixt. Matka Murcian lentoasemalta Torreviejaan kestää vajaan tunnin, ja matka taittuu halki upean maisemareitin. 

Liikenne

Kaupungin parhaisiin puoliin lukeutuu ehdottomasti hyväkuntoinen tieverkosto. Matka taittuu tasaisesti, ja juuri siksi liikenne soljuu useimmiten melko hyvin. On kuitenkin hyvä huomioida, että ruuhka-aikoihin liikenne saattaa toisinaan takkuilla. Jos olet tutustumassa kaupungin nähtävyyksiin, pyri välttämään päivän kiireisimpiä hetkiä. 

Liikkuminen kaupungissa on vaivatonta oman puhelimen GPS-paikannuslaitteen avulla. Kaupungin parkkipaikat ovat maksullisia, ja osa parkkimaksuista maksetaan verkossa.