Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Menorca

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Menorca sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Menorca miniopas

Autovuokraamo Menorca
Autonvuokraus Menorca

Baleaarien saaristo Välimeren on jo vuosia ollut yksi Espanjan suosituimmista turistikohteissa. Mallorca ja Ibiza on luultavasti kuuluisin saaria, mutta Menorca on yhtä houkutteleva. Siellä on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, ja jälkiä tästä voidaan vielä nähdä laaja kokoelma megaliittiajan muistomerkkejä Stone Age ja pronssikauden – yksi iso nähtävyyksiä saarella.

Menorca on myös myrskyisä historia. Siellä on perusta merirosvot, ja että arabit ja britit ovat hallinneet aluetta kullakin jaksolla. Tänään Menorca rauhallinen paikka, joka saa tulonsa pääasiassa turisteja, jotka tulevat tänne.

Useimmat ihmiset kokevat Menorca kuin vähemmän vaikutusta massaturismin ja stressiä kuin Mallorca ja Ibiza. Täällä on myös kaunis vuoristoalueita rakennusten ulkopuolelle, jossa voit saada tunteen koskematonta luontoa. Muuten se on tietenkin kauniita rantoja monin paikoin rannikolla. Menorca on noin 80000 asukasta. Monet heistä elävät joko pääoman Mahon ja toiseksi suurin kaupunki Ciutadella.

Mao lentokenttä Lentokenttä sijaitsee lounaaseen Mahon