Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mallorca

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mallorca sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mallorca miniopas

Autovuokraamo Mallorca
Autonvuokraus Mallorca

Mallorca on suurin saarista, jotka muodostavat Baleaareilla ja siellä asuu noin 800 000 ihmistä.Vuonna 50-luvun alussa oli tämän saaren monet matkailijoiden sydämiin ja on pysynyt korkealla profiilin peruskirja määränpää ja edelleen suosikkikohde monille. Ja hyvästä syystä. Epikurolaiset, retkeilijöille sekä ystäville etsivät romanttinen pakopaikka voi löytää mitä he etsivät Mallorcalla. Rannat, kaupunki ja luonto ovat ainesosia, jotka kattaa kaikki tarpeet.

Vakaa ja lämmin ilmasto on todennäköisesti ollut suurin viehätys vuosien varrella, mutta saarella on muutakin tarjottavaa kuin vain aurinkoa.

Kaupunkiympäristöön pääkaupunki Palma, ostos-onnellinen nauttia hedelmistä, että matkailu on jättänyt jälkensä ja jättäneet rahaa loma paratiisi vuosikymmeniä.

Mallorca on oma lentokenttä Palma de Mallorca (PMI) ja sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä maan pääkaupungista

Lomat Mallorcalla ovat halpoja kautta Halpavuokraauto.fi. Hintoja, sinulle haun verrataan useiden tunnettujen kansallisten ja kansainvälisten autonvuokraus tarjoajia.Tämä takaa asiakkaillemme alhaiset hinnat autonvuokraus Mallorca.