Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Madrid

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Madrid sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Madrid miniopas

Autovuokraamo Madrid

Autonvuokraus Madrid

Madrid on pääkaupunki Espanjassa on 3,2 miljoonaa asukasta (2007).Näin ollen se on yksi suurimmista kaupungeista Euroopassa. Madrid on sisustus, ja ne ovat kuumat ja kuivat kesät ja jäähdytetään talvet.

Alueeseen, Madrid on vilkas neliö neliö, ”Puerto del Sol.” (Solporten). Tämä oli alun perin portti muurin äärelle Madridissa 1400. Myöhemmin sivusto oli markkinoilla.From ”Puerto del Sol” on 9 kaduilla, mukaan lukien Calle de Alcalá on pisin katu Madridin kuuluisassa riemukaari ja Cibeles suihkulähde. Muita nähtävyyksiä pääkaupungin Retiro Park – yksi Madridin suurimpia ja kauneimpia puistoja, Museo del Prado – kuuluisa taidemuseo ja Palacio Real – Royal Palace. Vierailu Las Ventas härkätaistelujen areenalla on myös tutustumisen arvoinen. Täällä on tilaa 25000 katsojaa! Kausi härkätaistelua kestää maaliskuusta lokakuuhun.

Muuten Madrid tarjoaa erinomaiset shoppailumahdollisuudet, etenkin Gran Via. Kaupungissa on myös vilkas yöelämä ja monet yökerhot, pubit ja ravintolat.

Lentokenttä Madridissa sijaitsee 12 km koilliseen kaupungin keskustasta ja on nimeltään Barajasin kansainvälinen lentokenttä.

Suomi