Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Murcia Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Murcia Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Murcia Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Murcia Lentokenttä

Autonvuokraus Murcia Lentokenttä

Murcia San Javier Airport (MJV) sijaitsee 45 km kaakkoon Murcian ja 3 km päässä San Javier. Bussit lentokentältä Murcia, mutta se on vain muutamia lähtöjä päivässä.Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla on Auriga Crown, Centauro, Goldcar vuokraus, Avis, Europcar ja Sol maaliskuu

1.645.886 matkustajaa vieraili Murcian lentokentälle vuonna 2006. On suora yhteys noin 20 eri kohteeseen Euroopassa. Se on ensisijaisesti halpalentoyhtiöt kuten EasyJet ja Jet2.com palvelevat lentokentältä ja kiitos heille, että käynti on lisääntynyt viime vuosina.

Kauppoja, baareja, kahviloita ja ravintoloita on rajoitettu Murcia lentokentälle. Tilat ovat ATM ja leikkipaikka lapsille. Lähin hotelli nimeltään Hotel 525 sijaitsee 3,5 kilometrin päässä lentokentältä.

Suomi