Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lanzarote

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lanzarote sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lanzarote miniopas

Autovuokraamo Lanzarote

Autonvuokraus Lanzarote

Lanzarote on itäisin maisema Kanariansaarten ja myös tämä saari on vulkaanista alkuperää.Vaatimaton 140 000 (2008) elää saarella, joista noin 60 000 asuu pääkaupungissa Arrecife.

Kauniit valkoiset rannat, on jyrkässä ristiriidassa tumma ja mielenkiintoinen tulivuoren maisemia ja matka maailman pisin tulivuoren tunneli, Atlantida Tunnelin on pakollinen.

Saari on ehkä parhaiten tunnettu sen urheilullista olemusta, mutta on paljon tekemistä ilman tennistä ja purjelautailu. Rannat Playa Blanca, joka myös means”White Beach”in Espanjan ja Papagayo etelälaidalla on ihanteellinen pitkiä laiskoja päivää, kun taas National Park Timanfava tarjoaa kauniin luonnon ympäröimä pääkaupunki.

Älä missaa paikallisia erikoisuuksia, kuten tapaksia ja perinteinen paella. Huuhtele herkullisen viinilasillisen kasvanut vulkaanista tuhkaa, joka luo erityisen makea tuoksu.

Lanzarote on oma kansainvälinen lentokenttä, Arrecife lentokenttä.

Suomi