Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Burgos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Burgos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Burgos miniopas

Autovuokraamo Burgos
Autonvuokraus Burgos

Burgos sijaitsee Pohjois- Espanjassa ja on maakunnan pääkaupunki ja samalla nimellä.Kaupunki sijaitsee ylätasangolla noin. 850 metriä merenpinnan yläpuolella ja lähellä jokea Arlanzón. Se on noin 250 km pääkaupunki Madrid, joka on etelään Burgos, hieman yli 150 km pohjoiseen rannikkoa ja noin. 260 km ja Ranskan rajan idässä.Vuonna 2008 väkiluku lähes 180 000

Burgos on perustettu vuonna 884 ja kaupunki on kuuluisa kirkkoja ja luostareita. Yksi tunnetuimmista on goottilainen katedraali 1200-luvulta, jotka on lueteltu Unescon maailman kulttuuriperinnön luostari Monasterio de las Huelgas alkaen 1100. Kaunis portti Arco de Santa María on rakennettu 1300-luvulla. Se järjesti useita festivaaleja Burgos vuoden aikana. Kesällä se on perinteinen festivaali myös historiallisia pukuja ja useita osapuolia tanssien, härkätaisteluissa ja näyttelyitä.

Burgos Airport on noin. 4 km kaupungin ulkopuolella ja sitä kutsutaan myös Villafría.