Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Jerez

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jerez sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jerez miniopas

Autovuokraamo Jerez

Autonvuokraus Jerez

Jerez de la Frontera, Cadiz maakunta kuuluu sijaitsevat lounaisosassa Espanja .Kaupunki sijaitsee noin 15 km sisämaahan, ja se kestää noin tunnin. 40 minuuttia ajaa provinssin pääkaupunki Cadiz sijaitsee niemimaalla Atlantin.Se kestää noin 2 tuntia ajaa rajalle Espanjan ja Portugalin , ja sen asukasluku on noin 200 000 (2008).

Jerez de la Frontera on hyvin tunnettu tuottavat sherry, ja väitetään, että tämä viini voidaan kutsua vain sherry jos se on valmistettu täällä. On mahdollisuuksia sherry päätöksenteon kaupungissa ja joka kesä järjestettiin kansainvälinen näyttely Noble Viinit, viinin festivaali. Alueella on myös kuuluisa siitoshevosten kanssa espanjaa, arabiaa ja Englanti verta, ja se katsoi hevonen markkinoille toukokuussa. Alcázar on maurien linnoitus peräisin 1000-luvulla, kun taas Atalaya Watch Museum on suurin kello kokoelma Euroopassa.

Jerez Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 8 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi