Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bilbao Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bilbao Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bilbao Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bilbao Lentokenttä

Autonvuokraus Bilbao Lentokenttä

Bilbao Airport (BIO) sijaitsee noin 10 km pohjoiseen Bilbao .Bussit välillä lentoaseman ja keskustan Bilbao. On 5 eri autovuokraamo lentoasemalla, on Hertz, Avis, Europcar, National Ate? ja Solms.

3.654.951 matkustajaa vieraili Bilbaon lentokenttä vuonna 2009. Se on päätukikohta lentoyhtiön Vueling. Se kuuluisa suunnittelija Santiago Calatrava, joka on suunniteltu lentokenttä ja se tulisi laajentaa siten, että se on valmis vastaanottamaan 8 miljoonaa matkustajaa vuonna 2014. Bilbao Airport palvelee 16 eri lentoyhtiöiden ja 27 eri kohteita, joissa noin puolet sijaitsee Espanjassa .

Ostokset ja ravintola-alue Bilbaossa lentoasemalla on hiljattain laajennettu siten, että valinta on erittäin hyvä. Muita palveluja ovat VIP lounge, langaton internetyhteys, ATM, poliisi ja lääkärin toimistoja. On hotelleja lentokentän lähin on Hotelli toinen johdannaismarkkinoilla.

Suomi