Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Castellon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Castellon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Castellon miniopas

Autovuokraamo Castellon

Autonvuokraus Castellon

Castellon on Espanjan provinssiin, joka ulottuu yli 112 km matkan Välimeren Espanjassa .Stay 140   000 ihmistä yhä useampien.Castellon tarjoaa useimmat luonnollisen tyytyväinen turisti useita luontopolkuja sekä vuoristoalueilla. Kaupunki on historiansa ulottuu keskiajalle ja vanha osa lepää monia historiallisia rakennuksia renessanssin ja goottilainen alkuperää. Kaupunki on täynnä katedraalit, nurkkia ja palatseja. Älä missaa El Fadri, 58 metriä korkea kellotorni päässä 1500: n ja Santa Maria katedraali.

Jotta Jännitystä, Castellon tarjoavat eniten urheilu aktiivisesti eetteriä purjehdus, purjelautailu, sukellus, ratsastus ja pyöräily. Myös kaksi golfkenttää kaupungissa.

Orange puita pitkin kävelykatuja ja kutsuu miellyttävälle kävelykierrokselle kaupungin, kun taas avoin neliöt voi todella antaa teille, että lomafiilis tinkimiseen toreille.

Lähin lentokenttä sijaitsee Valencian (VLC) , mutta voit myös lentää Barcelona (BCN) ja Reus (REU).

Suomi