Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Granada

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Granada sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Granada miniopas

Granada
Autonvuokraus Granada

Granada on pääoman maakunnassa sama nimi ja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläosassa Espanjan. Kaupunki ja maakunta sijaitsee Andalusian ja yhtymäkohta kahden joen, Darro ja Genil. Granada sijaitsee sen jalka on Sierra Nevada ja tehdasvalmisteiset tavarat, kuten saippuaa, alkoholia ja tekstiilit. Se kestää noin tunnin ajomatkan päässä rannikolla Etelä-ja vuonna 2007 asukasluku oli arviolta noin. 240 000 euroa.

Ehkä tunnetuin nähtävyys ja maamerkki on Alhambra Granadassa, joka on suuri ja kaunis maurien linnoitus ja kuninkaallinen residenssi, joka kohoaa kaupungin.Rakenne on rakennettu 1200 – ja 1300-luvulla ja on listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon. Seinien sisällä on nähtävyyksiä, kuten historiallinen museo ja kauniita puutarhoja. Muuten sinun pitäisi vierailla katedraali, joka rakennettiin vuosina 1523 ja 1703 sekä vanha kaupunki ja sen arabi luonnetta.

Federico García Lorca lentokenttä sijaitsee noin. 15 km länteen Granada.