Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ibiza

Jos suunnittelet matkaa Ibizalle, mietit todennäköisesti, onko siellä täydellisesti tarpeisiisi vastaavia vuokra-autopalveluita. Älä huoli. Useilla ammattimaisilla autovuokraamoilla on tarjota sinulle juuri se, mitä tarvitset. Lisäksi näillä yrityksillä on erilaisia tarjouksia houkutella asiakkaita, mikä tekee sinulle paljon helpommaksi valita mielestäsi parhaimman vuokra-auton. Tämä artikkeli opastaa sinut kaupungin eri kohteisiin ja suositeltuihin autonvuokrauspalveluihin. 

Ibiza-opas 

Ibiza
Autonvuokraus Ibiza

Ibiza on saari, joka sijaitsee Espanjan itärannikon tuntumassa 150 km:n päässä Valencian kaupungista. Ibiza on Baleaarien kolmanneksi suurin saari, jonka korkein kohta on 475 metriä meren pinnan yläpuolelle kohoava Sa Talaia, joka tunnetaan myös nimellä Sa Talaiassa. Ibizan suurimmat asutuskeskittymät ovat Ibizan kaupunki, Sant Antoni de Portmany ja Santa Eularia des Riu. Monet ihmiset tuntevat Ibizan sen yhteydestä elektroniseen tanssimusiikkiin ja kesäklubien maisemiin. Suuri osa tästä saaresta on listattu Unescon maailmanperintökohteeksi. 

Ibiza tunnetaan tuhansien kasvojen saarena. Se pitää sisällään ihastuttavia kontrasteja, jotka tekevät siitä varsin houkuttelevan kohteen niin espanjalaisille kuin ulkomaalaisillekin vierailijoille. Vaikka kaupunki on sekä monikulttuurinen että kosmopoliittinen, sen perustan muodostaa maalaiselämä. Ibiza on poikkeuksellinen Välimeren saari, joka on maailmankuulu, mutta silti tuntematon joillekin Euroopassa. Monet ihmiset käyvät tällä saarella houkuttelevan ja vilkkaan yöelämän vuoksi. Ibiza on maailmanperintökohde, jolla on yli 18 kilometriä kauniita hiekkarantoja, ja sieltä löytyy myös kirkkaan valkoisia taloja. Muita kiinnostavia asioita tässä kaupungissa ovat: 

  • Hämmästyttävät Vanhankaupungin lasiseinät 
  • Kristallinkirkkaat vedet 
  • Vahvarakenteiset kirkot 

Ibizan saari tunnetaan myös vilkkaasta yöelämästään. Ei ihme, että sieltä löytyy suurin osa eurooppalaisista yökerhoista. Kaupungin hiljaisempia hiekkaisia ​​lahtia kehystävät mäntypäällysteiset kukkulat, kun taas Platja d’en Bossa on täynnä kauppoja, hotelleja ja baareja. Ibizalla on useita espanjalaisia ​​huippuluokan hotelleja, kuten Hotel Gran Sol, Katalonia Royal Ses Savines, Agroturismo Can Cosmi Prats, Ibizazen, Casa Maca, Lux Isla, Sir Joan Hotel, One Ibiza Suites, Hostal la Ciguana ja Hotel Cas Catala. Saaren tärkeimpiä kaupunkeja suojellaan tehokkaasti liialta kaupallistamiselta ja markkinoinnilta. 

Tämän kalliosaaren pinta-ala on 572,56 neliökilometriä. Se on yli kymmenen kertaa suurempi kuin Manhattan, yli viisi kertaa suurempi kuin Mykonos, mutta noin kuusi kertaa pienempi kuin Mallorca. Ibizalla on viisi kuntaa: Sant Josep de Sa Talaia, Vila d’Eivissa, Sant Antoni de Portmany, Sant Joan de Labritja ja Santa Eularia des Riu. Vuonna 2001 Ibizan väkiluku oli 88 076 asukasta. Väestömäärän arvioitiin nousevan yli 147 000 vuoteen 2019 mennessä. Saarella on kuuman kesäinen Välimeren ilmasto, ja vuoden keskilämpötila on 18,3 astetta. 

Koe vuokra-autolla

Ibizalla on paljon jännittäviä paikkoja, nähtävyyksiä ja ravintoloita, joihin voit tutustua vuokra-autolla. Voit aloittaa päiväsi Ibizalla käymällä huippuluokan putiikeissa, trendikkäissä baareissa, ravintoloissa tai hotelleissa, joista on näkymät Välimeren veneille. Tällaisissa kohteissa kellään ei tunnu olevan kiire. Sinun kannattaa varata aikaa saadaksesi todellisen tuntuman Ibizasta – tästä rikkaiden ja kuuluisien leikkipaikasta. Voit myös ajaa Carrer Andenesiin ja nauttia kahvia sen erinomaisissa ravintoloissa. 

Oletko muotitietoinen? Mikäli vastaat kyllä, voit harkita vierailua Es Canarin hippimarkkinoilla. Punta Arabi Hippy on noussut Ibizan parhaiden markkinoiden joukkoon, jossa on tarjolla laaja valikoima yksilöllisiä koruja ja hippimuotia joka keskiviikko koko kesän ajan. Muotitavaroiden ohella soi äänekäs musiikki, joka viihdyttää yleisöä. Voit myös pysähtyä ja haukata maukasta purtavaa ruokakojuissa. Nämä omintakeiset markkinat ovat erinomainen paikka perheille, sillä siellä on lapsille oma alueensa. Korkeat havupuut pitävät lämpötilan alhaisena. 

Ihastut Ibizaan myös sen hiekkarantojen vuoksi ja voit suunnata rannalle vuokra-autolla. Voit valita rauhallisemman, perheystävällisen rantakaistaleen tai vilkkaamman hippirannan. Jos etsit perheystävällistä ja rentouttavaa paikkaa, käy Cala Jondalissa, joka sijaitsee San Josessa. Mikäli kuitenkin haluat juhlia kuuluisuuksien kanssa, kannattaa harkita ajamista Las Salinasiin Playa d’en Bossaan, joka sijaitsee Ibizan eteläpuolella. Paikka on täynnä DJ-rytmien ääniä. 

Miettiessä henkeäsalpaavia auringonlaskuja voidaan todeta, että Ibizalta niitä löytyy. Monien mielestä Ibiza on paras paikka Välimeren auringonlaskujen katseluun. Ibizan kauniit maisemat ja meri tarjoavat henkeäsalpaavia auringonlaskuja vuodenajasta riippumatta. Tätä saarta kannattaa ehdottomasti harkita lomakohteeksi, mikäli kaunis luonto saarikohteessa kiinnostaa. Ibizalla ollessasi voit katsella auringonlaskuja esimerkiksi Benirras Beachilla, San Antonio Bayssa tai Sunset Stripillä. Parasta on se, että ajaminen paikasta toiseen vie vain lyhyen ajan. 

Ibizan lentokenttä

Saaren lounaisosassa, noin seitsemän kilometrin päässä Ibizan kaupungista sijaitsee Ibizan lentokenttä. Tämä julkinen lentoasema palvelee koko saarta ja yhdistää sen asukkaat naapurikaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Asema palvelee sekä Espanjan Formenteraa että Baleaarien Ibizaa. Kentältä on useita kymmeniä sesonkireittejä kaupunkeihin ympäri Eurooppaa ja maan sisäisiä lentoja ympäri vuoden. Se toimii myös Vuelingin sesonkitukikohtana. 

Espanjan lentoasema ja lennonvarmistus liikennöivät Ibizan lentokenttää. Kentällä on 2 800 metriä pitkä asfalttipäällysteinen kiitotie ja yksi matkustajaterminaali. Ibizan lentokenttä on yksi Baleaarien tärkeimmistä lentokentistä, ja siellä käy yli 4,5 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Ibizalle lentävät muun muassa Jet2.com, MyAir, Niki, Thomas Cook Airlines, Vueling Airlines, Thomson Airways, Ryanair, Germanwings, Easy Jet, Monarch Airlines, Air Europa ja Air Berlin. 

Ibizan lentokentältä lähtee lentoja useisiin kohteisiin. Esimerkiksi Air Europa lentää Bolognaan, Gran Canarialle ja Palma de Mallorcalle. Muut lentoyhtiöt lentävät muun muassa Wieniin, Torinoon, Maltalle, Manchesteriin, Lontoon Heathrowiin ja Pariisiin Charles de Gaulleen. Finnairilla on kesäkaudella suoria lentoja Helsingistä Ibizalle. Lentokentällä ollessasi voit käyttää autonvuokrauspalveluita yrityksiltä, kuten Hertz, Europcar, Avis ja Alamo. Google-haun avulla voit tarkastella ja verrata eri autovuokraamojen hintoja, jotta voit tehdä parhaan valinnan. 

Ibizan liikenne

Vuokraamalla auton saat parhaan mahdollisuuden tutustua todelliseen Ibizaan. Ajaessasi Ibizalla sinun on kuitenkin syytä kiinnittää huomiota muutamaan asiaan. Ibizan tiet ovat paikoitellen vaurioituneita, ja vaikka osa montuista on täytetty, osa teistä on huonommassa kunnossa. Ajaessa kannattaa siis noudattaa varovaisuutta. Pienemmät maalaistaloihin ja syrjäisille rannoille johtavat tiet saattavat tuntua hiukan pelottavilta, mutta niistä selviää, kunhan muistaa varata riittävästi aikaa. 

Muista tiellä ollessasi ajaa oikealla, kuten Suomessakin. Nopeusrajoitus kaupungeissa on 50 km/h ja maaseutualueilla 90 km/h. Liikennesääntöjen rikkominen voi aiheuttaa sinulle sakkoja, etenkin jos poliisi pysäyttää sinut. Pysäköinti Ibizan saarella ei ole aina helppoa, etenkään turistialueilla. Sinisellä merkityillä alueilla on kuitenkin mahdollisuus maksulliseen pysäköintiin. 

Invapaikoille saa pysäköidä vammaispysäköintiluvalla. Maksullinen pysäköintialue on merkattu sinisillä viivoilla. Sinun on etsittävä lähistöltä lippuautomaatti, jotta voit suorittaa maksun ja ottaa pysäköintilipun. Vaikka näillä pysäköintialueilla on toisinaan ilmaisia aikoja, sinun tulee huomata, että alueiden kesken on huomattavia eroja. Alueen valkoiset viivat tarkoittavat ilmaista pysäköintiä ja keltaiset viivat osoittavat, että pysäköinti ei ole sallittua alueella.