Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tudela

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tudela sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tudela miniopas

Autovuokraamo Tudela
Autonvuokraus Tudela

Tudela kuuluu Navarran ja on Etelä sijainti alueen Navarran, joka sijaitsee Pohjois- Espanjassa. Tudela sijaitsee Ebro-joen on Espanjan pisin joki, jossa joki löytyy kansallisten rajojen sisäpuolella. Rajaa Ranska sijaitsee noin 150 km päässä Tudela, kun taas Välimeren rannikolla on paikalla noin. 350 km länteen kaupungin.Vuonna 2009 siellä oli noin. 35 000 asukasta Tudela.

Tudela perusti muslimeja 807 vuotta ja nyt voi vielä nähdä keskiaikaisia rakennuksia, erityisesti kirkkoja. Iglesia de Magdalena ja Iglesia de San Nicolás ulottuu vuoteen 1100, kun kaupungin katedraali on rakennettu 1100 – ja 1200-luvulla. Museum of Tudela on taidemuseo sijaitsee rakennuksessa vuodelta 1400 – ja 1500-luvulla. Monet vanhat rakennukset sijaitsevat historiallisen kaupungin kapeat kadut ja kauniit Plaza Vieja sen keskus.

Zaragoza lentokenttä sijaitsee noin. 90 km kaakkoon Tudela.