Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Malaga Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Malaga Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Malaga Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Malaga Lentokenttä

Autonvuokraus Malaga Lentokenttä

Malagan lentokenttä (AGP), joka tunnetaan myös nimellä Pablo Ruiz Picasso Airport sijaitsee 8 km lounaaseen Malagan ja 5 km pohjoiseen Torremolinos.On sekä junien ja bussien välillä lentokentän ja Malagan. On 10 eri autovuokraamo lentoasemalla, joka sijaitsee terminaalissa 2 ja 3: Kansallinen ekonomit, Record, Sixt, Auriga, Lido Autot, Avis, Hertz, Solms, Goldcar Euroopassa ja Europcar.

11.622.443 matkustajia kävi Malagan lentokentälle vuonna 2009, joka on neljäs suurin lentokenttä Espanja .Se on päätukikohta Andalusialainen Líneas Aereas Vueling ja Ryanair. From Malaga on reittejä 60 eri maassa ja lähes 90 eri kohteeseen. Eniten ihmiskaupan kohteita ovat Lontoo , Dublin ja Manchester .Uusi terminaali 3 on juuri avattu.

Malagan lentokenttä on hyvä valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Muita mukavuuksia ovat apteekki, pankki, posti, internet, lääkäriasema, näyttelytila, matka-, konferenssi-ja yrityskeskus, VIP-ja Ilmailumuseo. Ei ole hotellin lentoasemalla.

Suomi