Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Barcelona Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Barcelona Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Barcelona Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Barcelona Lentokenttä
Autonvuokraus Barcelona Lentokenttä

Barcelona Airport (BCN), jota kutsutaan myös El Prat Airport sijaitsee 10 km lounaaseen Barcelonassa. Se toimii sekä bussi-ja juna välillä lentoaseman ja Barcelonassa. On 5 eri autovuokraamo lentoasemalla, on Hertz, Avis, Europcar, National Ate? ja Solms.

Kun 27.311.765 matkustajaa vuonna 2009, kävijöitä Barcelonan lentokentälle on toiseksi suurin lentokenttä Espanja. Lentoasema on tärkein keskus Spanairin ja Vueling, ja on kytketty suoraan noin 130 kohteeseen, lähinnä Euroopassa. Barcelona Airport-historia juontaa juurensa 1918. Uusi Terminaali 1, jonka on suunnitellut Ricardo Bofill avattiin kesäkuussa 2009, ja tarkoituksena on, että yksi uusi terminaali valmistuu vuonna 2012.

Barcelona tarjoaa vain alle 30 erilaista kahviloita, baareja ja ravintoloita hajallaan lentokentälle. Valikoima verovapaat myymälät, muoti ja tarvikkeet sekä muita liikkeet ovat myös hyviä. Muita palveluja ovat lasten leikkipaikka, apteekki, terveyskeskus, langaton internet, poliisi, posti, pankki, VIP lounge ja matkatoimistot.

On olemassa useita hotelleja lähellä lentokenttää, kuten hiljattain avattu Renaissance Barcelona Airport Hotel, Hotel Ciutat del Prat ja Hotel Tryp Barcelona Airport.