Autovuokraamo Portugali

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Portugali

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Portugali sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Portugali miniopas

Portugali

Autonvuokraus Portugali

Portugali (10,7 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee Lounais-Euroopassa Iberian niemimaalla. Se rajoittuu Espanja itään ja pohjoiseen, ja on rantaviivaa Atlantin valtameren etelään ja länteen.Portugali kuuluu Azorien saaristossa ja turistøya Madeira Atlantin.

Maan pisin joki Tajo, mikä johtuu Espanjasta idässä Atlantin valtamereen lännessä.

Portugali on mäkinen maasto pohjoispuolella Tejo ja etelässä on. Idässä – raja Espanja – on Portugalin korkein vuorijono, Serra da Estrela.Maassa on leuto Välimeren ilmasto, jossa eteläisimmissä osissa maata lämpimämpi ja kuivemmat kesät ja leudompaa talvea kuin pohjoisilla alueilla.

Pääoman Lissabonin , maan suurin kaupunki 500000 asukasta (2008).Lissabon sijaitsee länsirannikolla – missä joki Tejo laskee Atlantin valtamereen. Kaupunki sijaitsee seitsemällä kukkulalla, ja yksi suosituimmista nähtävyyksistä löydät linnoitus Torre de Belém sekä keskiaikainen linna Castelo de Sao Jorge. Kaupungissa on myös kansallinen teatteri, ooppera, museot ja yksi suurimmista kaupunkipuistoja.

Muita suuria kaupunkeja Portugali, Porto, Coimbra, Braga, Faro, Portimao, Evora ja Leiria.

Maassa on merkittävä matkailu – erityisesti Algarven rannikko etelässä. Se on kaunis, pitkiä hiekkarantoja, upea kallioperään, jossa uinti. Algarve on myös 3000 tuntia auringonpaistetta vuodessa.

Päälentokenttä Portugalissa Aeroporto de Lissabon , joka sijaitsee 4 km koilliseen pääkaupunki.Se on yksi suurimmista lentokentistä Etelä-Euroopassa.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa laajan valikoiman auton vuokraus Portugalissa klo edullisista hinnoista. Jotkut autovuokraamot vertaamme suosituimmat kohteet Faro ja Lissabon ovat Avis, tarjous, Europcar, National ja Alamo.

Suomi