Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Calpe

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Calpe sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Calpe miniopas

Autovuokraamo Calp

Autonvuokraus Calpe

Calpe on rannikkokaupunki on Alicanten maakunnassa on Espanjassa noin 22 000 asukasta, joista noin puolet on maahanmuuttajia.Niin suuri on Calp että säännöllinen turistit ovat tulleet tänne ja koskaan meni takaisin kotiin. Tuhannet Pohjois eurooppalaisia osalta Saksa ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat asettuneet Calpe viehättävässä ympäristössä.Ja se on helppoa olla ihastui kaupungin rantoja, historiaa, kulttuuria ja kauneutta. Tunnetuin maamerkki on Peñón Ifack, valtava järkäle, joka nousee 332 metrin korkeuteen Välimeren. Kivi on säilynyt, ja siellä asuu useita lintu rotujen ja harvinaisia kasveja ja eläimiä.

Strandpromonade linkki yhteen kaupungin kaksi uimarantaa, jossa voi uida, harrastaa vesiurheilua tai sukellusta.

Vanha kaupunki, pieni ja viehättävä kaduille ravintoloita ja baareja nälkäisiä makuun. Voit Janoon tietoa, voi käydä museoissa kaupungin ja nähdä hisoriske monumentteja.

Ole lennolla Alicante lentokenttä , joka on 45 minuutin päässä.

Suomi