Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Torremolinos

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Torremolinos sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Torremolinos miniopas

Autovuokraamo Torremolinos

Autonvuokraus Torremolinos

Torremolinos sijaitsee suosittu Costa del Solin rannikolla etelään Espanjan rajalla Välimerelle.Kaupunki kuuluu maakunnan Malagan , ja se kertoo. 15 km ja maakunnan pääkaupunkiin Malagaan.Rajalta Portugali sijaitsee noin 350 km länteen merenrantakaupungissa, kun taas maan pääkaupunki Madrid on kyse. 550 km pohjoiseen.Väestö Torremolinos vuonna 2006 oli hieman yli 50 000

Torremolinos on pääasiassa kylpyläkaupunki ja oli yksi ensimmäisistä sivustoja sen lajitella Costa del Sol. Monet matkailijat haluavat täällä on pitkät rannat, palmuja ja vihreää merta vesiurheilumahdollisuuksia Torremolinos ja Malaga on kaupunki, jossa on erinomaiset ostosmahdollisuudet. Suurin vetovoima Torremolinos Aqualand on, jos on 100 metriä korkeiden kallioiden voit hypätä, koskenlaskua allas, vesipuisto lapsille ja monia erilaisia ja joskus pelottavia dioja.

Virallinen nimi lentokentän Malagan Pablo Ruiz Picasso lentokentältä ja lentokentälle on noin 7 km pohjoiseen Torremolinos.

Suomi