Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Leon

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Leon sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Leon miniopas

Autovuokraamo Leon
Autonvuokraus Leon

León on pääoman Leónin maakunnassa ja sijaitsee luoteisosassa Espanja. Pääkaupunki Madrid on noin. 335 km kaakkoon León, kun taas Portugalissa pohjoisrajalla on noin 150 km lounaaseen kaupungin.Vuonna 2007 väkiluku Leónin hieman yli 135 000 Kaupungin perustivat roomalaiset, ja ensimmäinen vuosisadalla eKr. Kr. oli roomalainen legioona leirille täällä, jotka johtivat nimensä.

Tänään on vielä mahdollista nähdä edelleen kaupungin muurien, joita rakennettiin noin 200 jKr Kr. Muun historiallisia nähtävyyksiä voidaan pitää Gothic kirkot León Tuomiokirkko kaksi kaunista koristeellinen torni 1100. Romaaninen basilika San Isidoro on kastemalja 1000-luvulta ja nykyään museo, jossa on esillä muun muassa tekstiili keskiajalta. Juhlallisuudet vietetään pääsiäistä ja erityisesti pitkäperjantai, ja kesällä järjestettiin juhla San Juan kanssa härkätaisteluissa ja ilotulitus.

Leon lentokenttä sijaitsee noin 6 km keskustan ulkopuolella.